Favo-nepnamen

Onze favorite's!

 

Nu nog een vraag voor jullie thuis namelijk:

 Wat is jullie Favo-naam voor ons? Want wij vinden het beiden erg lastig om elkaar ''De gene of De een'' te noemen! zo kunnen we het misschien oplossen! Boven kun je stemmen!

Hey VIP's!! Leuk dat je deze nieuwe blog leest! Het is al even geleden dat we onze laatste blog postte. Maar we zijn weer hard aan de slag gegaan om nieuwe ideeën te bedenken! Ook hebben we andere benadert om ons te helpen! Heb je leuke ideeën? Laat ze zeker even achter en misschien word jouw idee wel gekozen! We zijn blij met nieuwe ideeën en kunnen daar zeker wat mee!
zullen we dan maar beginnen want wij hebben er al zin in! Zie beneden onze favo's!

 

Favo-snacks : Pringels dat is van ons samen zeker een favo-snack! Ook houd een van ons van Oreo's, zeker bij een lekker kopje thee of een glas warme melk! 

 

Favo-geurtje : Wij gebruiken niet allebei hetzelfde geurtje. Een van ons gebruikt de bodymist van Victoria Secret Spa en de ander gebruikt de bodymist van Rituals in de geur Indian Rose! En we hebben ool een favo-parfum! En die doen we er gewoon bij, want dat is ongeveer het zelfde. Dat zijn: Playboy natuurlijk de vrouwen geur en de geur van Tommy Hilfiger Pear Blossem.

 

Favo-kledingstuk : Deze is makkelijk: kraagjes!!! Wij zijn er gek op! onder elke outfit kan een kraagje niet missen! Hahaha! 

 

Favo-drinken : Bij ons b/eide zijn we gek op thee! Ice thea, green thea, warme thee, wij lusten het allemaal!

 

Favo-liedje : Eigenlijk hebben we niet echt een favo-liedje, alleen qua artiesten vinden we Adel en Sam Smit wel erg leuk om naar te luisteren!

 

Favo-eten: Duidelijk; Italiaans!!!

 

Favo-winkel: HEMA, HEMA en nog meer HEMA!!!

 

Favo-kleur: pastelkleurtjes, vooral groen.

 

Favo-game: De Sims, duhh ;-)

 

Favo-dier: deze vinden we moeilijk; er zijn zoveel schattige dieren! Poezen, honden, vossen, konijnen, lammetjes, dolfijnen, panda's, enz, enz

 

Favo-eigenschap van de ander: De ene vind van de andere dat ze altijd een goed luisterend oor heeft en dat je zelf er bij kan zijn. En andersom: Vind de degene van de ander dat ze altijd zo lekker spontaan en altijd lief en behulpzaam. Oeps dat zijn er al iets te veel :0!

 

Favo-smaak: Hiermee bedoelen we de smaken: ZOET, ZUUR, BITTER, ZOUT en UMAMI. Dat is voor ons beide eigenlijk ZOUT en ZOET dat vinden we allebei lekker. We vinden de vieste toch echt wel BITTER!

 

Favo-YouTuber: Creachick!!! Wij vinden haar geweldig! Hier beneden staat een video. En ze heeft ook nog een SimsYoutubeaccount! Daar staan ook hele leuke video's online! Daar zullen we ook een leuke video van plaasten hier beneden!

Reactie plaatsen

Reacties

Marije
2 jaar geleden

Leuke blog! Erg inspiratievol! Ik zal binnenkort een keer oreo met warme melk proberen, dat heb ik nog nooit eerder gehoort! Marije

Frankinstein
2 jaar geleden

Jullie zijn echt geweldig!

Tot de volgende keer!!!      -xxx- Pivipy